Nasi uczniowie w finale Trophee Mille Polska 2025
Z przyjemnością informujemy, że zespół z naszej szkoły: Agata Zawadka i Kornel Byzdra zakwalifikowali się do finału krajowego konkursu kulinarnego Trophee Mille Polska 2025, który odbędzie się 7 listopada w Krakowie, podczas targów Horeca.
Warsztaty kulinarne: Przyrządzanie potraw z gęsiny - teoria i praktyka
17.10.2025 r. warsztaty szkolne zamieniły się w „królestwo gęsiny“, za sprawą p. Artura Szymańskiego, szefa kuchni w restauracji Rzeka Smaków w Hotelu Ibis Style w Redzie.
Czytaj więcej!Koło Cukiernicze Cukierenka
W czwartek uczestnicy Koła Cukierniczego wykonali trzy mini deserki: leśny mech, szarlotkę i skośną galaretkę.
GastroPiekarnia
Serdecznie zapraszamy na zajęcia dodatkowe w ramach realizacji innowacji pedagogicznej „GastroPiekarnia” realizowanej w roku szkolnym 2025/2026.
Czytaj więcej!Światowy Dzień Walki z Głodem
Święto obchodzone jest 16. października i ma na celu zwrócenie uwagi społeczeństwa na globalny problem głodu, niedożywienia i ubóstwa.
Czytaj więcej!


