Galantyna - danie mięsne z drobiu bez kości podawane w galarecie
Terrina – delikatny pasztet z mięsa, ryb i warzyw przygotowywany w kąpieli wodnej
Galantyna z kurczaka z rodzynkami
Galantyna z papryką
Galantyna z pieczarkami
Terrina drobiowa z morelą i papryką w galarecie
Terrina biesiadna z wędzonym boczkiem i śliwkami w galarecie
Terrina ze szpinakiem i łososiem w galarecie
Terrina z serem pleśniowym i rodzynkami w galarecie
Kurczak śródziemnomorski ze szpinakiem
Kurczak śródziemnomorski z pomidorowym Pesto
Galaretki drobiowe
Schab w galarecie
Schab ze śliwkami w galarecie
Schab z morelami w galarecie
Schab z figami w galarecie
Karkówka ze śliwkami w galarecie
Szynka po rusku - szynka konserwowa, sałatka jarzynowa z kukurydzą lub groszkiem
Szynka po szwajcarsku - szynka gotowana, ser żółty, czosnek i pomidor
Szynka z jajkiem i chrzanem
Szynka ze szparagami
Mieszki z szynki po rusku - szynka gotowana babuni, sałatka jarzynowa
Mieszki z szynki po szwajcarsku - szynka gotowana babuni, ser żółty, czosnek i pomidor
Mieszki z kurczakiem i serem pleśniowym - szynka gotowana babuni, kurczak, ser pleśniowy
Mieszki z sałatką z selera - szynka gotowana babuni, sałatka z selera
Galaretki wieprzowe
Ozorki w galarecie