Trwa nabór na wycieczkę dydaktyczną Smaki Regionu w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0
Oferta skierowana jest do uczniów/uczennic klas: 2,3,4,5 TŻ, TH, KH, KT, BS, którzy dotychczas NIE uczestniczyli w żadnej formie wsparcia realizowanej w ramach projektu ”Akcja- kwalifikacja 2.0”(staż, szkolenia, kursy, wycieczki). Zaplanowana została grupa 45 osobowa.
Nabór na wycieczkę dydaktyczną Smaki Regionu w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0
Oferta skierowana jest do uczniów/uczennic klas 2,3,4, którzy dotychczas NIE uczestniczyli w żadnej formie wsparcia realizowanej w ramach projektu „Akcja- kwalifikacja 2.0”(staż, szkolenia, kursy, wycieczki).
Czytaj więcej!Rozdano certyfikaty animatora czasu wolnego
22 maja zakończył się kurs animacji czasu wolnego realizowany w ramach projektu „Akcja kwalifikacja 2.0”.
Czytaj więcej!Informacja dla zakwalifikowanych na kurs animatora czasu wolnego w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0
W procesie rekrutacji wyłoniona została 22 osobowa grupa uczennic i uczniów , która przez 2 dni będzie realizowała 14 godzinny program kursu.
Czytaj więcej!W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kurs animatora czasu wolnego
Oferta skierowana jest do uczniów klas Technikum Hotelarskiego: 2aTH,2bTH,3aTH,3KH,4TH, którzy nie uczestniczyli jeszcze w tej formie wsparcia.
Czytaj więcej!Wycieczka zawodoznawcza do gdańskich hoteli z projektu AK 2.0
W terminie 26-27 marca odbyła się wycieczka zawodoznawcza do Gdańska dla hotelarzy.
Czytaj więcej!Szkolimy się z projektu Akcja-kwalifikacja 2.0
W ramach projektu AK 2.0 dwoje nauczycieli praktycznych i teoretycznych przedmiotów zawodowych w zawodzie technik hotelarstwa uczestniczyło w 40 godzinnym szkoleniu zawodowym połączonym z warsztatami.
Czytaj więcej!Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro w ramach projektu AK2.0
13 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo-wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.
Czytaj więcej!Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2.0
7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.
Czytaj więcej!Szkolenie serowarskie drugiego stopnia w ramach AK 2.0
7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.
Czytaj więcej!