Z wizytą na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego
W dniu 18 lutego 2020 r. uczniowie z klasy IATŻ brali udział w warsztatach laboratoryjnych w Zakładzie Biotechnologii UKW w Bydgoszczy.
Czytaj więcej!Nasi absolwenci Adam Rzęski i Kamil Poćwiardowski w Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Juniorów zdobyli srebro w Stuttgarcie
Do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Juniorów IKA Culinary Olympics 2020 zostali powołani przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni. Powołanie do kadry to ogromne wyróżnienie i zaszczyt dla młodych adeptów sztuki kulinarnej.
Czytaj więcej!VIII konkurs dla szkół gastronomicznych „Alchemia i Amory w Kuchni” w Grubnie
14 lutego w ZSCKZ w Grubnie odbył się VIII konkurs dla szkół gastronomicznych „Alchemia i Amory w Kuchni” oraz Warsztaty Kulinarne i Pokazy Szefów Kuchni.
Czytaj więcej!Zaproszenie
Mam zaszczyt zaprosić Uczniów i Radę Pedagogiczną na konkurs „Deser Ambrozja 2020” dnia 21.02.2020 roku o godz.14:00 w dziale cukiernia warsztatów szkolnych.
Organizator: Katarzyna Kocińska
Spotkanie trójek klasowych z panią Dyrektor
Dnia 13.02.2020 roku w auli młodzieżowej ZSGH odbyło się spotkanie trójek klasowych z panią Dyrektor Justyną Ormanowską.
Czytaj więcej!