Wyniki V Edycji Konkursu Szkoły Zawodowej Najwyższej Jakości 2021 – 2 nagrody dla ZSG-H

Z przyjemnością informujemy, że jury konkursu Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości wyłoniło finalistów jubileuszowej – V Edycji.

Czytaj więcej!

Praktyki w Niemczech – epilog. Tydzień pierwszy

Grupa uczniów zapoznaje się z kulturą niemiecką oraz miastem. Po raz pierwszy używają języka niemieckiego z prawdziwego zdarzenia.

Czytaj więcej!

Szkolenie cukiernicze „Domek z piernika – nauka dekorowania lukrem królewskim i modelowanie figurki z masy cukrowej”

Szkolenie poprowadzi Mistrzyni Cukiernictwa pani Jowita Woszczyńska.

Czytaj więcej!

Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego "Kuchnia roślinna"

Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi zaprasza do udziału w pierwszej edycji Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego im. Zbigniewa Kopyckiego "Kuchnia roślinna".

Czytaj więcej!

Idea Dawstwa Szpiku

Dnia 15 września 2021 roku młodzież naszej szkoły uczestniczyła w spotkaniu z przedstawicielkami Fundacji DKMS: p. Martą Kamińską, Joanną Ruchałą i Kornelią Zdolską w ramach projektu #KOMÓRKOMANIA.

Czytaj więcej!