Praktyka zawodowa we Włoszech w roku szkolnym 2020/2021

Po raz kolejny Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich dał szansę swoim uczniom zdobyć doświadczenie zawodowe dzięki praktykom w restauracjach we Włoszech.

Czytaj więcej!

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Zapraszamy uczniów klas 2,3 i 4 technik żywienia oraz klasy 2 i 3 branżowe do wzięcia udziału w konkursie BHP.

Czytaj więcej!

Gastronomik na lodowisku „Torbyd”

Jazda na łyżwach zamiast tradycyjnej lekcji wf. W roku szkolnym 2021/22 z takiej formy aktywności ruchowej korzystają uczniowie klas trzecich oraz IVKH.

Czytaj więcej!

Szkolenie cukiernicze „Dekoracja pierniczków drobnych lukrem królewskim metodą haftu krzyżykowego”

Szkolenie prowadzi Mistrzyni Cukiernictwa pani Jowita Woszczyńska.

Czytaj więcej!

Szkolenie cukiernicze „Modelowania figurki misia i myszki Mini”

Szkolenie prowadzi Mistrzyni Cukiernictwa pani Jowita Woszczyńska.

Czytaj więcej!