Informacja

Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało ponownie przedłużone
do 12 marca 2019 roku.

Czytaj więcej!

Zdrowa żywność z polskich lasów

W ramach praktycznych warsztatów dotyczących promowania potraw z dziczyzny klasa 3TŻ przygotowała gicze jelenia w sosie chrzanowym z glazurowanymi burakami i jabłkiem oraz pierogi z mięsem dzika z grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami.

Czytaj więcej!

Kurs barmanów

Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów, sommelierów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało przedłużone
do 5 marca 2019 roku.

Czytaj więcej!

Uwaga zmiana planu

Od 25.02.2019 (poniedziałek) zmiana planu!

Czytaj więcej!

Dzień Języka Ojczystego w ZSG

21 lutego 2019 roku odbył się w naszej szkole finał Dnia Języka Ojczystego, w trakcie którego uczniowie klasy 2cTG i 2KT wykazali się dobrą znajomością związków frazeologicznych. Wcześniej młodzież z wszystkich klas rozwiązywała test poprawności językowej.

Czytaj więcej!