Naturalna żywność z polskich lasów - dziczyzna - czy warto? Szkolenie praktyczne
W dniu 26 maja 2022 r. przedstawiciele młodzieży z klas 3a TG, 2b TG, 3b TG, 3 BSP brali udział w szkoleniu praktycznym, które miało miejsce w warsztatach szkolnych z zakresu rozbioru tusz zwierzyny łownej.
Czytaj więcej!Wycieczka klasowa 3TaP na skraju Borów Tucholskich
W dniach 24-25 maja 2022r klasa 3TaP wraz z wychowawcą Ewą Jankowską oraz drugim opiekunem Justyną Wróbel pojechali autokarem do osady Piła- Młyn na wycieczkę klasową.
Czytaj więcej!Echa X Interdyscyplinarnej Konferencji Młodzieży Bydgoskich Szkół Ponadpodstawowych ,,Być człowiekiem dzisiaj - Quo vadis Homo”?
Dnia 27 maja 2022 roku w Zespole Szkół Mechanicznych nr 1 w Bydgoszczy odbyła się X edycja Interdyscyplinarnej Konferencji Młodzieży Bydgoskich Szkół Ponadpodstawowych ,,Być człowiekiem dzisiaj”.
Czytaj więcej!Podpisanie Umowy Patronackiej ZSG-H z Cukiernią Sowa
26 maja 2022 r. została podpisana Umowa Patronacka pomiędzy Cukiernią Sowa sp. z o o ,reprezentowaną przez Panią Aleksandrę Sowa - Trzebińską Członkiem Zarządu, a Zespołem Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, reprezentowanym przez Dyrektora Szkoły Justynę Ormanowską.
Czytaj więcej!Konkurs z języka angielskiego zawodowego „Szlakiem smaków Kujaw i Pomorza”
Rozstrzygnięto X edycję konkursu „Szlakiem Smaków Kujaw i Pomorza”.
Czytaj więcej!