„Zainspiruj się kuchniami świata” – konkurs na deser wybranej kuchni świata

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy deser wybranej kuchni świata. Szczegóły w regulaminie.
Organizatorzy: Agata Kozanecka, Ewa Gajdemska

Czytaj więcej!

„Miód jako zamiennik cukru” – konkurs na plakat promujący stosowanie miodu jako zamiennika cukru

Celem konkursu jest upowszechnianie informacji na temat prozdrowotnego oddziaływania miodu.

Czytaj więcej!

Dzień Klasy 3 THG

11 kwietnia br. klasa 3 THG świętowała sukces koleżanki Martyny Mlickiej, która została Wicemistrzynią Wiedzy Hotelarskiej w Olimpiadzie Hotelarskiej.

Czytaj więcej!

Warsztaty na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej Politechniki Bydgoskiej

W dniach 4 i 5 kwietnia uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich wzięli udział w warsztatach organizowanych przez Politechnikę Bydgoską.

Czytaj więcej!

Święto Inwalidy Wojennego

Dnia 12.04.2022 roku przy obelisku „W hołdzie inwalidom z wojen” na Skwerze Inwalidów Wojennych w Bydgoszczy odbyła się uroczystość Święta Inwalidy Wojennego.

Czytaj więcej!