Uczniowie zakwalifikowani do IV edycji konkursu „To co najlepsze z Kujaw i Pomorza od 100 lat”

Bardzo dziękujemy za zgłoszenia do konkursu Tradycyjna kuchnia kujawsko –pomorska inspiracją dla młodych kucharzy „To co najlepsze z Kujaw i Pomorza od 100 lat”.

Czytaj więcej!

Informacja

Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało ponownie przedłużone
do 12 marca 2019 roku.

Czytaj więcej!

Zdrowa żywność z polskich lasów

W ramach praktycznych warsztatów dotyczących promowania potraw z dziczyzny klasa 3TŻ przygotowała gicze jelenia w sosie chrzanowym z glazurowanymi burakami i jabłkiem oraz pierogi z mięsem dzika z grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami.

Czytaj więcej!

Kurs barmanów

Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów, sommelierów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało przedłużone
do 5 marca 2019 roku.

Czytaj więcej!

Uwaga zmiana planu

Od 25.02.2019 (poniedziałek) zmiana planu!

Czytaj więcej!