Uczniowie zakwalifikowani do IV edycji konkursu „To co najlepsze z Kujaw i Pomorza od 100 lat”
Bardzo dziękujemy za zgłoszenia do konkursu Tradycyjna kuchnia kujawsko –pomorska inspiracją dla młodych kucharzy „To co najlepsze z Kujaw i Pomorza od 100 lat”.
Czytaj więcej!Informacja
Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało ponownie przedłużone
do 12 marca 2019 roku.
Zdrowa żywność z polskich lasów
W ramach praktycznych warsztatów dotyczących promowania potraw z dziczyzny klasa 3TŻ przygotowała gicze jelenia w sosie chrzanowym z glazurowanymi burakami i jabłkiem oraz pierogi z mięsem dzika z grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami.
Czytaj więcej!Kurs barmanów
Informujemy osoby zainteresowane udziałem w kursach barmanów, sommelierów oraz carvingu, że składanie zgłoszeń zostało przedłużone
do 5 marca 2019 roku.