Szkolenie z dziczyzny

Dzięki sponsorowi Nadleśnictwu Zamrzenica podczas warsztatów kulinarnych młodzież z klasy 3 bTZ pod kierunkiem nauczyciela przygotowała tradycyjne potrawy z wykorzystaniem dziczyzny.

Czytaj więcej!

Naturalna żywność z polskich lasów- dziczyzna- czy warto?

W dniu 20 maja 2021 r odbyło się podsumowanie konkursu, który odbył się online w miesiącu styczniu 2021 r.
,,Naturalna żywność z polskich lasów- dziczyzna- czy warto?”.

Czytaj więcej!

Szkolny konkurs „Wiedzy o Bydgoszczy”

Zapraszamy uczniów klas pierwszych do udziału w konkursie „Wiedzy o Bydgoszczy”, który odbędzie się 28 maja o godz. 12.20 w sali nr 5.

Czytaj więcej!

Kurs barmański w ramach projektu AK3

Zakończył się kurs barmański (Level A) realizowany w ramach projektu „Akcja kwalifikacja 3”.

Czytaj więcej!

Rybne Inspiracje z FRoSTA Foodservice – konkurs szkolny

Dnia 17 maja uczniowie klasy 2aTP/2 i 2aTG/1 mieli możliwość uczestniczenia, w zorganizowanej przez firmę FRoSTA Foodservice, pokazowej lekcji online na platformie Teams.

Czytaj więcej!