Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro
14 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo – wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.
Czytaj więcej!Akcja kwalifikacja 2.0
W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczkę zawodoznawczą.
Pilna informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia, kursy i wycieczkę
Od 18.04.2024 z sekretariatu uczniowskiego należy pobrać deklarację uczestnictwa oraz oświadczenie.
Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2
Dnia 30 kwietnia młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim w zakresie podstawowym.
Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.
15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.
Czytaj więcej!Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.
Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.
Czytaj więcej!Pedagog Specjalny informacja o planie pracy
Czytaj więcej!Mierz wysoko - kompetencje personelu pokładowego (steward/stewardessa)
Czytaj więcej!Spotkanie trójek klas pierwszych z Radą SUZSGH
09.09.2024 roku w auli naszej szkoły odbyło się spotkanie trójek klas pierwszych z Radą SUZSG-H.
Czytaj więcej!Spotkanie Rady SUZSG-H
6.09.2024 roku w auli szkolnej odbyło się spotkanie Rady SUZSG-H w Bydgoszczy.
Czytaj więcej!