Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro

14 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo – wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.

Czytaj więcej!

Akcja kwalifikacja 2.0

W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczkę zawodoznawczą.

Czytaj więcej!

Pilna informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia, kursy i wycieczkę

Od 18.04.2024 z sekretariatu uczniowskiego należy pobrać deklarację uczestnictwa oraz oświadczenie.

Czytaj więcej!

Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2

Dnia 30 kwietnia młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim w zakresie podstawowym.

Czytaj więcej!

Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.

15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.

Czytaj więcej!

Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.

Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.

Czytaj więcej!

Pedagog Specjalny informacja o planie pracy

Czytaj więcej!

Mierz wysoko - kompetencje personelu pokładowego (steward/stewardessa)

Czytaj więcej!

Spotkanie trójek klas pierwszych z Radą SUZSGH

09.09.2024 roku w auli naszej szkoły odbyło się spotkanie trójek klas pierwszych z Radą SUZSG-H.

Czytaj więcej!

Spotkanie Rady SUZSG-H

6.09.2024 roku w auli szkolnej odbyło się spotkanie Rady SUZSG-H w Bydgoszczy.

Czytaj więcej!