Podsumowanie projektu unijnego
W dniu 21 października 2021 roku uczestnikom projektu „Przez praktykę do sukcesu” finansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) w ramach projektu: „Ponadnarodowa mobilność uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego”, zostały wręczone certyfikaty oraz zaświadczenia o odbytych praktykach zawodowych w Niemczech.
Czytaj więcej!Grochówka wojskowa z Gastronomika
Dnia 19 października warsztaty szkolne przygotowały na zlecenie Szkolnego Związku Sportowego Województwa Kujawsko-Pomorskiego zupę grochową w wojskowej ilości.
Czytaj więcej!Zajęcia dodatkowe Carving - „Wyczarowane z warzyw i owoców”
Chcesz nauczyć się nowych umiejętności? - zapraszam wszystkich chętnych uczniów ZSG-H na zajęcia dodatkowe, których celem jest poznanie sztuki rzeźbienia w warzywach i owocach CARVING.
Czytaj więcej!Światowy Dzień Żywności 2021 - Zostań bohaterem! #FoodHeroes
„To co jemy i w jaki sposób produkujemy żywność ma wpływ na nasze zdrowie i środowisko. Każdy nasz posiłek to praca wielu ludzi odpowiedzialnych za poszczególne ogniwa łańcucha żywnościowego”.
Czytaj więcej!Wybory przewodniczącego SUZSG-H w Bydgoszczy
Dnia 21.10.2021 roku w auli młodzieżowej na zebraniu trójek klasowych ogłoszono wyniki wyborów przewodniczącego szkoły i powołano Radę SUZSG-H.
Czytaj więcej!


