Podsumowanie projektu unijnego

W dniu 21 października 2021 roku uczestnikom projektu „Przez praktykę do sukcesu” finansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) w ramach projektu: „Ponadnarodowa mobilność uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego”, zostały wręczone certyfikaty oraz zaświadczenia o odbytych praktykach zawodowych w Niemczech.

Czytaj więcej!

Grochówka wojskowa z Gastronomika

Dnia 19 października warsztaty szkolne przygotowały na zlecenie Szkolnego Związku Sportowego Województwa Kujawsko-Pomorskiego zupę grochową w wojskowej ilości.

Czytaj więcej!

Zajęcia dodatkowe Carving - „Wyczarowane z warzyw i owoców”

Chcesz nauczyć się nowych umiejętności? - zapraszam wszystkich chętnych uczniów ZSG-H na zajęcia dodatkowe, których celem jest poznanie sztuki rzeźbienia w warzywach i owocach CARVING.

Czytaj więcej!

Światowy Dzień Żywności 2021 - Zostań bohaterem! #FoodHeroes

„To co jemy i w jaki sposób produkujemy żywność ma wpływ na nasze zdrowie i środowisko. Każdy nasz posiłek to praca wielu ludzi odpowiedzialnych za poszczególne ogniwa łańcucha żywnościowego”.

Czytaj więcej!

Wybory przewodniczącego SUZSG-H w Bydgoszczy

Dnia 21.10.2021 roku w auli młodzieżowej na zebraniu trójek klasowych ogłoszono wyniki wyborów przewodniczącego szkoły i powołano Radę SUZSG-H.

Czytaj więcej!