Konkurs Zero Waste
Celem konkursu Zero Waste jest przygotowanie przez klasy pierwsze na technologii gastronomicznej potrawy z użyciem resztek poprodukcyjnych, powstałych na zajęciach.
Czytaj więcej!Kurs przygotowujący do pracy jako członek Załogi Pokładowej.
W dniach 15-16.01.2024 r. młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu obejmującym przygotowanie teoretyczne do procesu rekrutacji w charakterze członka Personelu Pokładowego Cabin Crew.
Czytaj więcej!Etap Okręgowy XV Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.
8 stycznia 2024 roku w Zespole Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich w Bydgoszczy odbył się etap okręgowy nr 9 XV Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.
Czytaj więcej!Bezpłatne korzystanie przez uczniów z basenów i lodowisk w ferie 2024
Szczegóły w załączniku.
Czytaj więcej!Odznaki za Zasługi dla Łowiectwa
W grudniu pani Justyna Ormanowska i pani Mariola Ruge zostały wyróżnione przez Kapitułę Odznaczeń Łowieckich – otrzymały Odznakę za Zasługi dla Łowiectwa.