Konkurs Zero Waste

Celem konkursu Zero Waste jest przygotowanie przez klasy pierwsze na technologii gastronomicznej potrawy z użyciem resztek poprodukcyjnych, powstałych na zajęciach.

Czytaj więcej!

Kurs przygotowujący do pracy jako członek Załogi Pokładowej.

W dniach 15-16.01.2024 r. młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu obejmującym przygotowanie teoretyczne do procesu rekrutacji w charakterze członka Personelu Pokładowego Cabin Crew.

Czytaj więcej!

Etap Okręgowy XV Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.

8 stycznia 2024 roku w Zespole Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich w Bydgoszczy odbył się etap okręgowy nr 9 XV Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.

Czytaj więcej!

Bezpłatne korzystanie przez uczniów z basenów i lodowisk w ferie 2024

Szczegóły w załączniku.

Czytaj więcej!

Odznaki za Zasługi dla Łowiectwa

W grudniu pani Justyna Ormanowska i pani Mariola Ruge zostały wyróżnione przez Kapitułę Odznaczeń Łowieckich – otrzymały Odznakę za Zasługi dla Łowiectwa.

Czytaj więcej!