Dziczyzna - istotne źródło białka
Uczniowie klas 3aTG, 3bTG, 3cTG oraz 3aBS brali aktywny udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.
Czytaj więcej!Wyniki konkursu „ Prezentacja jednego talerza”
Konkurs skierowany był dla uczniów klas drugich naszej szkoły.
Czytaj więcej!„Naturalna żywność z polskich lasów- dziczyzna- czy warto?”
Przedstawiciele uczniów z klas 3bTG i 3cTG, brali udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.
Czytaj więcej!Zapraszamy na wykład „Fałszowanie żywności – Food Fraud”
Spotkanie odbędzie się 19 maja o godz. 9.40 za pośrednictwem platformy Microsoft Teams.
Czytaj więcej!Zakończenie roku klas maturalnych
30 kwietnia miała miejsce uroczystość zakończenia roku klas maturalnych.
Czytaj więcej!