Dziczyzna - istotne źródło białka

Uczniowie klas 3aTG, 3bTG, 3cTG oraz 3aBS brali aktywny udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.

Czytaj więcej!

Wyniki konkursu „ Prezentacja jednego talerza”

Konkurs skierowany był dla uczniów klas drugich naszej szkoły.

Czytaj więcej!

„Naturalna żywność z polskich lasów- dziczyzna- czy warto?”

Przedstawiciele uczniów z klas 3bTG i 3cTG, brali udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.

Czytaj więcej!

Zapraszamy na wykład „Fałszowanie żywności – Food Fraud”

Spotkanie odbędzie się 19 maja o godz. 9.40 za pośrednictwem platformy Microsoft Teams.

Czytaj więcej!

Zakończenie roku klas maturalnych

30 kwietnia miała miejsce uroczystość zakończenia roku klas maturalnych.

Czytaj więcej!