Jesienne dary
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na najlepsze danie z wykorzystaniem śliwek, jabłek lub gruszek. Może to być danie wytrawne, dodatek do dania, sos lub deser Wykorzystać można również wszystkie owoce razem. Praca powinna być w postaci prezentacji i zawierać zdjęcia przygotowanego dania, etapy produkcji, normatyw surowcowy, sposób wykonania, podpis ucznia i klasę. Ocenie podlegać będą: oryginalność, kreatywność, estetyka wykonania i sposób serwowania. Prace należy przesłać na adres: zsgfirchow@gmil.com lub zsgczekajewska@gmail.com do 30 października 2024 Dla uczestników konkursu przewidziane są nagrody: dla 3 pierwszych miejsc jedna ocena celująca z wybranego przedmiotu zawodowego oraz nagrody rzeczowe. Pozostali uczniowie otrzymają pochwały za udział w konkursie.
Organizatorki: Anna Firchów Magdalena Czekajewska- Stańczyk