Konkurs ,,Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna – czy warto?” – rozstrzygnięty

Opublikowano: 2021-03-11 14:07, Numer artykułu: 37640

Od 2018 roku w naszej szkole promujemy potrawy z dziczyzny dzięki współpracy z Nadleśnictwem Zamrzenica. Na konkurs wpłynęło dziesięć prac, które oceniane były pod kątem wartości merytorycznej, pomysłowości i kreatywności wykonania prezentacji. Wśród nadesłanych prac przyznano trzy wyróżnienia:

Dominika Chmara kl. 2ATP

Anna Sypniewska kl. 2bTG

Jagoda Ulandowska kl. 1KH

Zwycięzcom gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.

Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymują cząstkową ocenę celującą z przedmiotu technologia gastronomiczna i dyplom. Zwycięzcy otrzymają nagrody niespodzianki ufundowane przez Polski Związek Łowiecki – Zarząd Okręgowy w Bydgoszczy. Nagrody zostaną wręczone po powrocie do szkoły.

Dziękuję Pani Katarzynie Kuberze za udział w komisji konkursowej

Organizator: Mariola Ruge