Konkurs ,,Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna – czy warto?” – rozstrzygnięty
Od 2018 roku w naszej szkole promujemy potrawy z dziczyzny dzięki współpracy z Nadleśnictwem Zamrzenica. Na konkurs wpłynęło dziesięć prac, które oceniane były pod kątem wartości merytorycznej, pomysłowości i kreatywności wykonania prezentacji. Wśród nadesłanych prac przyznano trzy wyróżnienia:
Dominika Chmara kl. 2ATP
Anna Sypniewska kl. 2bTG
Jagoda Ulandowska kl. 1KH
Zwycięzcom gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów.
Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymują cząstkową ocenę celującą z przedmiotu technologia gastronomiczna i dyplom. Zwycięzcy otrzymają nagrody niespodzianki ufundowane przez Polski Związek Łowiecki – Zarząd Okręgowy w Bydgoszczy. Nagrody zostaną wręczone po powrocie do szkoły.
Dziękuję Pani Katarzynie Kuberze za udział w komisji konkursowej
Organizator: Mariola Ruge