Konkurs rozstrzygnięty !!! Inspiracja produktami rybnymi FRoSTA Foodservice
Z wielką przyjemnością informujemy o wynikach konkursu szkolnego zorganizowanego przez firmę FRoSTA Foodservice we współpracy z naszą szkołą. Dania wraz z recepturami zostały ocenione przez szefa kuchni Grzegorza Dudę, Jarosława Klicha - specjalistę od smaku firmy FRoSTA Foodservice oraz nauczycieli ZSGH. Uczniowie mieli przygotować dwie propozycje potraw z rybą z oferty firmy FRoSTA Foodservice - łososiem i mintajem. Otrzymane prace były bardzo ciekawe i kreatywne. Wybór był trudny, ale jury udało się wybrać zwycięzców. Na trzech pierwszych miejscach stanęli:
- Mikołaj Przybylski 2atp
- Adrianna Śmieszny 2atp
- Piotr Piasecki 2atp
Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy zaangażowali się i wykonali pracę konkursową Gratulujemy autorom wszystkich przesłanych nam propozycji, a szczególnie laureatom! Serdecznie dziękujemy firmie FRoSTA Foodservice za współpracę i pełne zaangażowanie w rozwój młodych talentów.
Koordynatorzy współpracy – Magdalena Czekajewska-Stańczyk, Sławomir Kucharski