Szukaj
Pokaż / ukryj menu
Aktualności
Szkoła
Dyrekcja i nauczyciele
Dyrekcja
Nauczyciele
O szkole
Szkoła w pigułce
Historia szkoły
Nasz Patron
Koncepcja
Struktura Szkoły
Dokumenty szkoły
Kalendarz roku szkolnego
Harmonogram imprez szkolnych
Olimpiady/Konkursy
Informacje o konkursach
Planowane konkursy
Pomoc Psychologiczno-Pedagogiczna
Pedagog Specjalny
Pedagog/Psycholog
Przydatne strony/materiały
Biblioteka
Godziny pracy biblioteki
Regulamin Biblioteki Szkolnej
Lista lektur szkolnych
Literatura dla rodziców
ZFŚS
RODO
SWO
Standardy Ochrony Małoletnich w ZSG-H
Dla uczniów
Podręczniki
Praktyki zawodowe
Egzamin maturalny
Termin egzaminu maturalnego w 2024 r.
Informatory o egzaminie maturalnym
Arkusze maturalne z lat ubiegłych
Komunikat OKE o przyborach
Komunikat o dostosowaniach na egzamin maturalny
Informacja o egzaminie maturalnym 2024
Egzamin zawodowy
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
technik hotelarstwa
technik żywienia i usług gastronomicznych
kucharz
kelner
Informatory
Samorząd uczniowski
Aktualności SU
Rada SU
Regulamin SU
Zdjęcia klasowe
Archiwum zdjęć
Klasy pierwsze
Klasy maturalne
Klasy branżowe
PIK
Dodatkowe zajęcia dla uczniów
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Podręczniki "Bydgoska Rodzina 3+"
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
Kontakt
Godziny pracy sekretariatu
Rekrutacja
Wirtualne Drzwi Otwarte
Ważne informacje dla kandydatów do szkoły
Nabór elektroniczny–strona logowania i rejestracji
Oferta edukacyjna
Terminy rekrutacji
Wymagane dokumenty
Przeliczanie ocen na punkty
Stroje
Informacje Kuratora Oświaty
Podanie dla kandydatów z zagranicy
Oferta edukacyjna
Zawód: technik usług kelnerskich
Zawód: kucharz
Zawód: technik hotelarstwa
Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych
Drzwi Otwarte 2024
Sport
Piłka siatkowa chłopców
Aktualności sportowe
Zajęcia sportowo-rekreacyjne
Piłka siatkowa dziewcząt
Koszykówka dziewcząt
Koszykówka chłopców
Szachy
Lekkoatletyka
Tenis stołowy
Badminton dziewcząt
Warsztaty
Plan Warsztatów Szkolnych
Aktualności
Oferta
Zakąski
Dania mięsne
Ryby
Sałatki i sosy
Sosy do mięs
Polecamy również
Torty
Ciasta z kremami
Serniki
Desery
Słodkości rózne
Chlebki
Oferta cenowa
Obiady
Zasady korzystania z posiłków
Jadłospisy
Sprzedaż abonamentów obiadowych
Kontakt
Dla rodziców
Ważne informacje dla rodziców
Prośba do Rodziców o sponsoring wydarzeń szkolnych
"Dobry start"
Rada Rodziców
Konto Rady Rodziców
Wychowawcy klas
Zebrania z rodzicami
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Darowizna dla szkoły
Projekty unijne
Staże uczniowskie - AK 2.0
Akcja - Kwalifikacja 2.0
E-biblioteka
Innowacje
e-galeria
Projekty inne
Enea Akademia Talentów
Bydgoski Grant Ekologiczny
Dbam o mój zasięg
Projektanci Edukacji
Sponsorzy
Strona główna
Aktualności
Lista osób przyjętych do ZSG-H
Pliki do pobrania:
KUCHARZ
TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
TH
Ważne
Publikacja: 4.09.2023r., godz. 15:53
Plan Warsztatów Szkolnych
Pokaż wszystkie
Ostatnio dodane
Publikacja: 29.10.2024r., godz. 15:54
Praktyka zawodowa na Malcie
Publikacja: 29.10.2024r., godz. 14:20
Konkurs na Najlepszego Czytelnika
Publikacja: 29.10.2024r., godz. 14:19
Tęczowy Piątek
Publikacja: 29.10.2024r., godz. 14:17
Twoje organy mogą dalej grać
Publikacja: 29.10.2024r., godz. 14:14
Światowy Dzień Opery i premiera opery komicznej Służąca panią
7 dni
|
14 dni
|
30 dni
Deklaracja dostępności
RSS