Szef dla Młodych Talentów Makro

Opublikowano: 2025-03-02 15:49, Numer artykułu: 94350

27 lutego w Akademii Inspiracji Makro odbyły się warsztaty z zarządzania zespołem w gastronomii prowadzone przez Patrycję Siwiec, która jest współautorką książki: „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii”. Prowadząca zwróciła uwagę, jak ważną rolę odrywają relacje między współpracownikami i wspólne dbanie o rozwój lokalu. Uczniowie poznali techniki, jak radzić sobie w trudnych, stresowych sytuacjach w konceptach gastronomicznych. Drugie szkolenie poprowadził Rafał Zaręba - Executive Chef Makro. Kornel Byzdra i Sebastian Przeor poznali tajniki Fine dining/plating. Przygotowali wytrawną tartaletkę nadzianą fondue na bazie cydru z ostrygą z kurczaka i smardzami.

Opiekun: Barbara Nicińska