Szukaj
Pokaż / ukryj menu
Aktualności
Szkoła
Dyrekcja i nauczyciele
Dyrekcja
Nauczyciele
O szkole
Szkoła w pigułce
Historia szkoły
Nasz Patron
Koncepcja
Struktura Szkoły
Dokumenty szkoły
Kalendarz roku szkolnego
Harmonogram imprez szkolnych
Olimpiady/Konkursy
Informacje o konkursach
Planowane konkursy
Pedagog
Biblioteka
Godziny pracy biblioteki
Regulamin Biblioteki Szkolnej
Lista lektur szkolnych
Literatura dla rodziców
Osiągnięcia i wyróżnienia
Media o nas ; My w mediach
ZFŚS
RODO
SWO
Dla uczniów
Podręczniki po szkole podstawowej
Podręczniki po gimnazjum
Praktyki zawodowe
Egzamin maturalny
Termin egzaminu maturalnego w 2023 r.
Informatory o egzaminie maturalnym
Arkusze maturalne z lat ubiegłych
Komunikat OKE o przyborach
Komunikat o dostosowaniach na egzamin maturalny
Informacja o egzaminie maturalnym 2023
Egzamin zawodowy
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
technik hotelarstwa
technik żywienia i usług gastronomicznych
kucharz
kelner
Informatory
Samorząd uczniowski
Aktualności SU
Rada SU 2022/2023
Regulamin SU
Zdjęcia klasowe
Klasy pierwsze
Klasy maturalne
Klasy branżowe
PIK
Dodatkowe zajęcia dla uczniów
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Podręczniki "Bydgoska Rodzina 3+"
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
Kontakt
Godziny pracy sekretariatu
Rekrutacja
Lista przyjętych
Wirtualne Drzwi Otwarte
Ważne informacje dla kandydatów do szkoły
Nabór elektroniczny–strona logowania i rejestracji
Oferta edukacyjna
Terminy rekrutacji
Wymagane dokumenty
Przeliczanie ocen na punkty
Stroje
Informacje Kuratora Oświaty
Podanie dla kandydatów z zagranicy
Oferta edukacyjna
Zawód: technik usług kelnerskich
Zawód: kucharz
Zawód: technik hotelarstwa
Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych
Kursy kwalifikacyjne
Drzwi Otwarte 2023
Sport
Piłka siatkowa chłopców
Aktualności sportowe
Zajęcia sportowo-rekreacyjne
Piłka siatkowa dziewcząt
Koszykówka dziewcząt
Koszykówka chłopców
Szachy
Lekkoatletyka
Tenis stołowy
Badminton dziewcząt
Warsztaty
Zasady korzystania z posiłków
Plan Warsztatów Szkolnych
Aktualności
Oferta
Zakąski
Dania mięsne
Ryby
Sałatki i sosy
Sosy do mięs
Polecamy również
Torty
Ciasta z kremami
Serniki
Desery
Słodkości rózne
Chlebki
Oferta cenowa
Obiady
"Jak u mamy"
Sprzedaż abonamentów obiadowych
Kontakt
Dla rodziców
Ważne informacje dla rodziców
Prośba do Rodziców o sponsoring wydarzeń szkolnych
"Dobry start"
Rada Rodziców
Konto Rady Rodziców
Wychowawcy klas
Zebrania z rodzicami
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Darowizna dla szkoły
Galerie
Archiwum
Projekty unijne
"Dzisiaj staż, jutro praca"
PO WER VET 2018/2020
Akcja-Kwalifikacja 3
Akcja-Kwalifikacja 4
E-dziennik
e-dziennik
pierwsze logowanie
odzyskiwanie hasła
Instrukcja logowania
E-biblioteka
COVID-19
Innowacje
e-galeria
Projekty inne
Bydgoski Grant Ekologiczny
Dbam o mój zasięg
Projektanci Edukacji
Projekt SOC
Regulamin Projektu
Sponsorzy
Strona główna
Dla uczniów
PIK
Wyniki wstępne rekrutacji do projektu unijnego „Przez praktykę do sukcesu” (Niemcy)
Wyniki wstępne rekrutacji do projektu unijnego „Przez praktykę do sukcesu” (Niemcy)
Opublikowano: 2020-03-04 09:06
, Numer artykułu: 21425
Pliki do pobrania:
Rekrutacja02
Ważne
Publikacja: 31.08.2022r., godz. 10:45
Plan Warsztatów Szkolnych
Pokaż wszystkie
Ostatnio dodane
Publikacja: 23.03.2023r., godz. 14:34
Drzwi otwarte 2023
Publikacja: 22.03.2023r., godz. 13:46
Spotkanie emerytowanych pracowników ZSG-H
Publikacja: 22.03.2023r., godz. 11:05
Dzień bez plecaka 2023
Publikacja: 22.03.2023r., godz. 11:01
„Wampiriada”
Publikacja: 22.03.2023r., godz. 10:59
Nabór elektroniczny – strona logowania i rejestracji
7 dni
|
14 dni
|
30 dni
Deklaracja dostępności
RSS