Szukaj
Pokaż / ukryj menu
Aktualności
Szkoła
Dyrekcja i nauczyciele
Dyrekcja
Nauczyciele
O szkole
Szkoła w pigułce
Historia szkoły
Nasz Patron
Koncepcja
Struktura Szkoły
Dokumenty szkoły
Kalendarz roku szkolnego
Harmonogram imprez szkolnych
Olimpiady/Konkursy
Informacje o konkursach
Planowane konkursy
Pomoc Psychologiczno-Pedagogiczna
Pedagog Specjalny
Pedagog/Psycholog
Przydatne strony/materiały
Biblioteka
Godziny pracy biblioteki
Regulamin Biblioteki Szkolnej
Lista lektur szkolnych
Literatura dla rodziców
ZFŚS
RODO
SWO
Standardy Ochrony Małoletnich w ZSG-H
Dla uczniów
Podręczniki
Praktyki zawodowe
Egzamin maturalny
Termin egzaminu maturalnego w 2025 r.
Informatory o egzaminie maturalnym
Arkusze maturalne z lat ubiegłych
Komunikat OKE o przyborach
Komunikat o dostosowaniach na egzamin maturalny
Informacja o egzaminie maturalnym 2025
Egzamin zawodowy
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
technik hotelarstwa
technik żywienia i usług gastronomicznych
kucharz
kelner
Informatory
Samorząd uczniowski
Aktualności SU
Rada SU
Regulamin SU
Zdjęcia klasowe
Archiwum zdjęć
Klasy pierwsze
Klasy maturalne
Klasy branżowe
PIK
Dodatkowe zajęcia dla uczniów
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Podręczniki "Bydgoska Rodzina 3+"
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
Kontakt
Godziny pracy sekretariatu
Rekrutacja
Wirtualne Drzwi Otwarte
Ważne informacje dla kandydatów do szkoły
Nabór elektroniczny–strona logowania i rejestracji
Oferta edukacyjna
Terminy rekrutacji
Wymagane dokumenty
Przeliczanie ocen na punkty
Stroje
Informacje Kuratora Oświaty
Podanie dla kandydatów z zagranicy
Oferta edukacyjna
Zawód: technik usług kelnerskich
Zawód: kucharz
Zawód: technik hotelarstwa
Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych
Drzwi Otwarte 2024
Sport
Piłka siatkowa chłopców
Aktualności sportowe
Zajęcia sportowo-rekreacyjne
Piłka siatkowa dziewcząt
Koszykówka dziewcząt
Koszykówka chłopców
Szachy
Lekkoatletyka
Tenis stołowy
Badminton dziewcząt
Warsztaty
Plan Warsztatów Szkolnych
Oferta
Zakąski
Dania mięsne
Ryby
Sałatki i sosy
Sosy do mięs
Polecamy również
Torty
Ciasta z kremami
Serniki
Desery
Słodkości rózne
Chlebki
Oferta cenowa
Obiady
Zasady korzystania z posiłków
Jadłospisy
Sprzedaż abonamentów obiadowych
Kontakt
Dla rodziców
Ważne informacje dla rodziców
Prośba do Rodziców o sponsoring wydarzeń szkolnych
"Dobry start"
Rada Rodziców
Konto Rady Rodziców
Wychowawcy klas
Zebrania z rodzicami
Godziny dostępności dla uczniów i rodziców
E-dziennik
Regulamin korzystania z szafek
Darowizna dla szkoły
Projekty unijne
Staże uczniowskie - AK 2.0
Akcja - Kwalifikacja 2.0
E-biblioteka
Innowacje
e-galeria
Projekty inne
Enea Akademia Talentów
Bydgoski Grant Ekologiczny
Dbam o mój zasięg
Projektanci Edukacji
Sponsorzy
Strona główna
Dla uczniów
PIK
Wyniki wstępne rekrutacji do projektu unijnego „Przez praktykę do sukcesu” (Niemcy)
Wyniki wstępne rekrutacji do projektu unijnego „Przez praktykę do sukcesu” (Niemcy)
Opublikowano: 2020-03-04 09:06
, Numer artykułu: 21425
Pliki do pobrania:
Rekrutacja02
Ważne
Publikacja: 4.09.2023r., godz. 15:53
Plan Warsztatów Szkolnych
Pokaż wszystkie
Ostatnio dodane
Publikacja: 20.12.2024r., godz. 14:17
Jadłospisy
Publikacja: 20.12.2024r., godz. 14:15
Sprzedaż abonamentów obiadowych
Publikacja: 19.12.2024r., godz. 15:55
Innowacja Pedagogiczna Mierz Wysoko-kompetencje personelu pokładowego
Publikacja: 19.12.2024r., godz. 15:51
Hyde Park VIII
Publikacja: 19.12.2024r., godz. 15:48
Szkolny konkurs matematyczno-angielski Master of Logic
7 dni
|
14 dni
|
30 dni
Deklaracja dostępności
RSS