Szkolenie serowarskie drugiego stopnia w ramach AK 2.0
7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.
Czytaj więcej!Nowe umiejętności barmańskie
27 lutego zakończył się kurs barmański I°, na który zakwalifikowało się 10 pełnoletnich uczennic z klas TH i TŻ.
Czytaj więcej!Informacja dla zakwalifikowanych na wycieczkę do Warszawy/Nadarzyn z projektu AK 2.0
Od 3 marca od godz.12:00 będzie można odbierać druki zgody rodziców na wycieczkę zawodoznawczą na targi do Warszawy/Nadarzyna.
Czytaj więcej!Informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia serowarskie z projektu AK 2.0
UWAGA: z przyczyn od nas niezależnych zmienił się termin szkolenia serowarskiego 1 i 2°.
W ramach projektu „Akcja-kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczki zawodoznawcze.
W ramach projektu „Akcja-kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczki zawodoznawcze.
Czytaj więcej!Akcja – kwalifikacja 2.0 - projekty na rzecz szkół zawodowych na terenie Miasta Bydgoszczy
Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Kujaw i Pomorza 2021-2027, Działanie 8.15 Kształcenie zawodowe BydOF-IP.
Szkolimy się z projektu AK 2.0
W dniach 29 listopada – 1 grudnia pasjonatki dobrych praktyk serowarskich uczyły się wytwarzać sery.
Czytaj więcej!Wycieczka Smaki Regionu AK2.0
W dniu 23.10.2024 zrealizowana została wycieczka zawodoznawcza z projektu Akcja Kwalifikacja 2.0.
Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.
Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.
Czytaj więcej!Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.
15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.
Czytaj więcej!