Szkolenie serowarskie drugiego stopnia w ramach AK 2.0

7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.

Czytaj więcej!

Nowe umiejętności barmańskie

27 lutego zakończył się kurs barmański I°, na który zakwalifikowało się 10 pełnoletnich uczennic z klas TH i TŻ.

Czytaj więcej!

Informacja dla zakwalifikowanych na wycieczkę do Warszawy/Nadarzyn z projektu AK 2.0

Od 3 marca od godz.12:00 będzie można odbierać druki zgody rodziców na wycieczkę zawodoznawczą na targi do Warszawy/Nadarzyna.

Czytaj więcej!

Informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia serowarskie z projektu AK 2.0

UWAGA: z przyczyn od nas niezależnych zmienił się termin szkolenia serowarskiego 1 i 2°.

Czytaj więcej!

W ramach projektu „Akcja-kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczki zawodoznawcze.

W ramach projektu „Akcja-kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczki zawodoznawcze.

Czytaj więcej!

Akcja – kwalifikacja 2.0 - projekty na rzecz szkół zawodowych na terenie Miasta Bydgoszczy

Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Kujaw i Pomorza 2021-2027, Działanie 8.15 Kształcenie zawodowe BydOF-IP.

Czytaj więcej!

Szkolimy się z projektu AK 2.0

W dniach 29 listopada – 1 grudnia pasjonatki dobrych praktyk serowarskich uczyły się wytwarzać sery.

Czytaj więcej!

Wycieczka Smaki Regionu AK2.0

W dniu 23.10.2024 zrealizowana została wycieczka zawodoznawcza z projektu Akcja Kwalifikacja 2.0.

Czytaj więcej!

Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.

Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.

Czytaj więcej!

Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.

15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.

Czytaj więcej!