Szkolimy się z projektu AK 2.0
W dniach 29 listopada – 1 grudnia pasjonatki dobrych praktyk serowarskich uczyły się wytwarzać sery.
Czytaj więcej!Wycieczka Smaki Regionu AK2.0
W dniu 23.10.2024 zrealizowana została wycieczka zawodoznawcza z projektu Akcja Kwalifikacja 2.0.
Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.
Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.
Czytaj więcej!Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.
15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.
Czytaj więcej!Pilna informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia, kursy i wycieczkę
Od 18.04.2024 z sekretariatu uczniowskiego należy pobrać deklarację uczestnictwa oraz oświadczenie.
Akcja kwalifikacja 2.0
W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczkę zawodoznawczą.
Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro
14 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo – wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.
Czytaj więcej!Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2
Dnia 30 kwietnia młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim w zakresie podstawowym.
Szkolenie cukiernicze z dekoracji tortów
10 uczniów brało udział w szkoleniu cukierniczym z zakresu dekoracji tortów, które odbyło się w ramach projektu AK2.0.
Czytaj więcej!Nowe umiejętności barmańskie i baristyczne
W maju zakończyły się kursy barmański I° i baristyczny, które realizowane były w ramach projektu „Akcja kwalifikacja 2.0”.
Czytaj więcej!