Trwa nabór na wycieczkę dydaktyczną Smaki Regionu w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0

Oferta skierowana jest do uczniów/uczennic klas: 2,3,4,5 TŻ, TH, KH, KT, BS, którzy dotychczas NIE uczestniczyli w żadnej formie wsparcia realizowanej w ramach projektu ”Akcja- kwalifikacja 2.0”(staż, szkolenia, kursy, wycieczki). Zaplanowana została grupa 45 osobowa.

Czytaj więcej!

Nabór na wycieczkę dydaktyczną Smaki Regionu w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0

Oferta skierowana jest do uczniów/uczennic klas 2,3,4, którzy dotychczas NIE uczestniczyli w żadnej formie wsparcia realizowanej w ramach projektu „Akcja- kwalifikacja 2.0”(staż, szkolenia, kursy, wycieczki).

Czytaj więcej!

Rozdano certyfikaty animatora czasu wolnego

22 maja zakończył się kurs animacji czasu wolnego realizowany w ramach projektu „Akcja kwalifikacja 2.0”.

Czytaj więcej!

Informacja dla zakwalifikowanych na kurs animatora czasu wolnego w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0

W procesie rekrutacji wyłoniona została 22 osobowa grupa uczennic i uczniów , która przez 2 dni będzie realizowała 14 godzinny program kursu.

Czytaj więcej!

W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kurs animatora czasu wolnego

Oferta skierowana jest do uczniów klas Technikum Hotelarskiego: 2aTH,2bTH,3aTH,3KH,4TH, którzy nie uczestniczyli jeszcze w tej formie wsparcia.

Czytaj więcej!

Wycieczka zawodoznawcza do gdańskich hoteli z projektu AK 2.0

W terminie 26-27 marca odbyła się wycieczka zawodoznawcza do Gdańska dla hotelarzy.

Czytaj więcej!

Szkolimy się z projektu Akcja-kwalifikacja 2.0

W ramach projektu AK 2.0 dwoje nauczycieli praktycznych i teoretycznych przedmiotów zawodowych w zawodzie technik hotelarstwa uczestniczyło w 40 godzinnym szkoleniu zawodowym połączonym z warsztatami.

Czytaj więcej!

Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro w ramach projektu AK2.0

13 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo-wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.

Czytaj więcej!

Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2.0

7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.

Czytaj więcej!

Szkolenie serowarskie drugiego stopnia w ramach AK 2.0

7 marca młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim.

Czytaj więcej!