Szkolimy się z projektu AK 2.0

W dniach 29 listopada – 1 grudnia pasjonatki dobrych praktyk serowarskich uczyły się wytwarzać sery.

Czytaj więcej!

Wycieczka Smaki Regionu AK2.0

W dniu 23.10.2024 zrealizowana została wycieczka zawodoznawcza z projektu Akcja Kwalifikacja 2.0.

Czytaj więcej!

Wyjazd studyjny w ramach projektu AK 2.0.

Uczniowie klas o profilu technik żywienia uczestniczyli w wyjeździe studyjnym.

Czytaj więcej!

Szkolenie wędliniarskie w ramach AK 2.0.

15 maja młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu wędliniarskim.

Czytaj więcej!

Pilna informacja dla zakwalifikowanych na szkolenia, kursy i wycieczkę

Od 18.04.2024 z sekretariatu uczniowskiego należy pobrać deklarację uczestnictwa oraz oświadczenie.

Czytaj więcej!

Akcja kwalifikacja 2.0

W ramach projektu „Akcja - kwalifikacja 2.0” rusza nabór na kursy, szkolenia i wycieczkę zawodoznawczą.

Czytaj więcej!

Wycieczka dydaktyczna na targi World Hotel& Euro Gastro

14 marca odbyła się wycieczka szkoleniowa na targi branżowe odbywające się w centrum targowo – wystawienniczym PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie/k. Warszawy.

Czytaj więcej!

Szkolenie serowarskie pierwszego stopnia w ramach AK 2

Dnia 30 kwietnia młodzież naszej szkoły uczestniczyła w szkoleniu serowarskim w zakresie podstawowym.

Czytaj więcej!

Szkolenie cukiernicze z dekoracji tortów

10 uczniów brało udział w szkoleniu cukierniczym z zakresu dekoracji tortów, które odbyło się w ramach projektu AK2.0.

Czytaj więcej!

Nowe umiejętności barmańskie i baristyczne

W maju zakończyły się kursy barmański I° i baristyczny, które realizowane były w ramach projektu „Akcja kwalifikacja 2.0”.

Czytaj więcej!