I edycja wojewódzkiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomiczno-hotelarskich z woj. kujawsko-pomorskiego: „Smaki zup i potraw kuchni polskiej, re
28 września 2020r. w ramach projektu Bydgoskiego Grantu Oświatowego na terenie dziedzińca naszej szkoły odbył się I wojewódzki konkurs kulinarny dla szkół gastronomiczno-hotelarskich z woj. kujawsko-pomorskiego „Smaki zup i potraw kuchni regionalnej, polskiej różnych narodów”.
Czytaj więcej!Educarium – DZIĘKUJEMY
Składamy serdeczne podziękowania firmie „Educarium” za otrzymane pomoce dydaktyczne.
Czytaj więcej!Pocztówka z wycieczki do Poznania
Luźna propozycja wycieczki na lekcji geografii przerodziła się w grupę prawie 70 uczniów chętnych na wyjazd.
Czytaj więcej!Dyżur BHP
Zapraszam osoby, które chcą zgłosić wypadek lub sporządzić dokumenty powypadkowe na dyżur BHP we wtorki o godz. 13.10 w pokoju nauczycielskim bądź umówić się przez e – dziennik na inny dzień.
Czytaj więcej!Sprzątanie świata
Dnia 18 września 2020r. w ramach godziny wychowawczej, klasa IaBS wybrała się do pobliskiego parku.
Czytaj więcej!Konkurs „Szanuj żywność – nie marnuj jedzenia”
Dzień 29 września został ogłoszony przez ONZ Międzynarodowym Dniem Walki z Marnowaniem Jedzenia.
Czytaj więcej!Szkolenie z zakresu wiedzy o winie dla hotelarzy
W dniu 25 września 2020 roku w hotelu "Słoneczny Młyn" 12 uczniów z klasy 4TH odbyło szkolenie z zakresu wiedzy o winie.
Czytaj więcej!