Laureatka konkursu „Sztuka 2.0”

Klaudia Mackiewicz z klasy 2TH została laureatką III edycji konkursu plastycznego „Sztuka 2.0”, odbywającego się w ramach projektu miejskiego Szkoła Otwarta i Tolerancyjna.

Czytaj więcej!

,,Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna - czy warto?”

Dnia 18.02.2022r w naszej szkole odbyło się szkolenie z zakresu wartości odżywczej dziczyzny w formie on line w aplikacji Teams.

Czytaj więcej!

Zaproszenia do konkursu plakatowego

Odział Bydgoski Stowarzyszenia Elektryków Polskich i Zespół Szkół Elektrycznych w Bydgoszczy zaprasza do konkursu plakatowego z okazji 125-lecia elektryki w Bydgoszczy.

Czytaj więcej!

Debata Samorządów Uczniowskich

14.02.2022 roku odbyła się online debata Samorządów Uczniowskich „Bydgoska szkoła wielokulturowa dziś i jutro”.

Czytaj więcej!

Poradnik maturzysty

Zapraszamy do zakładki E-biblioteka na stronie internetowej szkoły gdzie znajduje się „Poradnik maturzysty”. Na razie część pierwsza „Jak napisać idealną pracę maturalną?” Wkrótce ukażą się kolejne części.
Ewa Karulska i Małgorzata Grynienko

Czytaj więcej!

Tarcza Szkoły z Życiem

Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Bydgoszczy zajął III miejsce i zdobył Tarczę Szkoły z Życiem w konkursie organizowanym przez Fundację DKMS w województwie kujawsko – pomorskim.

Czytaj więcej!

,,Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna - czy warto?”

Dnia 18.02.2022 o godzinie 7.20 odbędzie się szkolenie z zakresu wartości odżywczej dziczyzny.

Czytaj więcej!

Godziny otwarcia biblioteki szkolnej podczas nauki zdalnej

Biblioteka czynna jest codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00 do 14.00.
Zapraszamy. Ewa Karulska i Małgorzata Grynienko

Czytaj więcej!

WOŚP 2022

30.01.2022 roku odbył się 30 finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Czytaj więcej!

„Dom pachnący chlebem”. Wyniki konkursu na wypiek chleba metodą tradycyjną

Celem konkursu było upowszechnianie tradycyjnych metod wypieku chleba, a także propagowanie spożycia pełnowartościowego pieczywa, wytworzonego z zastosowaniem tradycyjnych składników i metod.

Czytaj więcej!