Wycieczka klas trzecich do Brna, Wiednia i Bratysławy

W dniach 28-30 kwietnia uczniowie klas trzecich technikum brali udział w wycieczce do Brna, Wiednia i Bratysławy.

Czytaj więcej!

Szkolenie z czekolady

8.05. Ewa Gajdemska i Agnieszka Lica uczestniczyły w szkoleniu „Podstawy pracy z czekoladą 1.0”, które poprowadził Michał Kleiber w Akademii Czekolady w Łodzi.

Czytaj więcej!

Konkurs BHP w Gastronomii rozstrzygnięty.

30 kwietnia rozstrzygnięto konkurs na plakat „BHP w Gastronomii”.

Czytaj więcej!

Międzynarodowy Dzień Ziemi

W dniach 23-25.04 w naszej szkole obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Ziemi.

Czytaj więcej!

Inulina jako zamiennik cukru konkurs na plakat

Zadanie konkursowe polega na wykonaniu plakatu nawiązującego do hasła „Inulina jako zamiennik cukru”.

Czytaj więcej!

Święto Konstytucji 3 Maja

Bydgoskie obchody rozpoczęły się od Mszy św. w intencji Ojczyzny w Katedrze.

Czytaj więcej!

Uczniowie „Gastronomika” kilka minut przed maturą.

Uczniowie „Gastronomika” kilka minut przed maturą / Fot. B. Witkowski/UMB

Czytaj więcej!

Wykład światowego sommeliera

29.04.młodzież z klas: 4TH, 4KT, 1KT, 3KH uczestniczyła w anglojęzycznym wykładzie prowadzonym przez amerykańskiego sommeliera.

Czytaj więcej!

Pracownia Zdrowia z Gastronomikiem

30.04 w ramach współpracy z Państwową Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Bydgoszczy odbyło się kolejne spotkanie promujące zdrowie.

Czytaj więcej!

Erasmus+ Malta 2025

Przebywając na stażach zawodowych na Malcie czas po pracy oraz w weekendy przeznaczaliśmy na wycieczki po wyspie.

Czytaj więcej!