Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny im. Zbigniewa Kopyckiego "Kuchnia roślinna"

Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi zaprasza do udziału w pierwszej edycji Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego im. Zbigniewa Kopyckiego "Kuchnia roślinna".

Czytaj więcej!

Idea Dawstwa Szpiku

Dnia 15 września 2021 roku młodzież naszej szkoły uczestniczyła w spotkaniu z przedstawicielkami Fundacji DKMS: p. Martą Kamińską, Joanną Ruchałą i Kornelią Zdolską w ramach projektu #KOMÓRKOMANIA.

Czytaj więcej!

XXVI Olimpiada Wiedzy O Żywieniu I Żywności

Drodzy uczniowie, przed nami kolejny sezon „zmagań” z wiedzą na temat żywienia.

Czytaj więcej!

Z wizytą w Centrum Sztuki Współczesnej ,,Znaki czasu”

Dnia 14 września 2021 roku uczniowie klasy 4aTŻ i 3aTŻ odwiedzili w Toruniu Centrum Sztuki Współczesnej ,,Znaki czasu”.

Czytaj więcej!

Wewnątrzszkolny konkurs cukierniczy „Deser Ambrozja 2021/2022” czas zacząć!

Rozpoczynam pierwszy etap konkursu „Deser Ambrozja 2021/2022”.

Czytaj więcej!

Projekt Erasmus

12 września uczniowie „gastronomika” wyruszyli w podróż po wiedzę.

Czytaj więcej!

Punkt Informacji i Kariery - zaproszenie na konsultacje

Zapraszam do konsultacji indywidualnych i porad z zakresu doradztwa edukacyjno - zawodowego w Punkcie Informacji i Kariery (PIK), który działa w ramach projektu „Akcja Kwalifikacja 4”.

Czytaj więcej!

Konkurs "Projektuj i buduj z Nami pojazd elektryczny"

Zapraszamy chętnych do udziału w konkursie " Projektuj i buduj z Nami pojazd elektryczny".

Czytaj więcej!

Stypendia w ramach projektu „Prymusi Zawodu Kujaw i Pomorza II”

Zachęcamy uczniów naszej szkoły do składania wniosków o przyznanie stypendium „Prymusi Zawodu Kujaw i Pomorza II”.

Czytaj więcej!

Kiermasz podręczników – 10 września

6 września w naszej szkole odbył się kiermasz podręczników.

Czytaj więcej!