Trwa nabór na wycieczkę dydaktyczną Smaki Regionu w ramach projektu Akcja - kwalifikacja 2.0

Oferta skierowana jest do uczniów/uczennic klas: 2,3,4,5 TŻ, TH, KH, KT, BS, którzy dotychczas NIE uczestniczyli w żadnej formie wsparcia realizowanej w ramach projektu ”Akcja- kwalifikacja 2.0”(staż, szkolenia, kursy, wycieczki). Zaplanowana została grupa 45 osobowa.

Czytaj więcej!

Skrzynka Kłopotów – jesteśmy tu dla Ciebie

„Prośba o pomoc to nie oznaka słabości lecz odwagi.”

Czytaj więcej!

Konkurs o Wielką Chochlę Gastronomika

29 września 2025 r. uczniowie ZSG-H stanęli do zmagań o Wielka Chochlę Gastronomika czyli wzięli udział w konkursie kulinarnym "Smaki zup i potraw kuchni polskiej, regionalnych i różnych narodów".

Czytaj więcej!

Tydzień o Przeciwdziałaniu Przemocy Rówieśniczej

W dniach 29 września – 3 października 2025 r. odbywa się ogólnopolska inicjatywa Ministerstwa Edukacji Narodowej „Tydzień o Przeciwdziałaniu Przemocy Rówieśniczej”.

Czytaj więcej!

Kulinarne zmagania w bydgoskim "gastronomiku". Kto tym razem zgotował sobie sukces? Znamy zwycięzców!

Tegoroczna edycja kociołkowych zmagań o Wielką Chochlę Gastronomika odbyła się w poniedziałek (29.09) na terenie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy.

Czytaj więcej!

Sprzątanie Świata 2025

Tradycyjnie uczniowie naszej szkoły chętnie wzięli udział w akcji Sprzątania Świata.

Czytaj więcej!

Nabór do szkolnej drużyny siatkarskiej

Lubisz sport, rywalizację i dobrą zabawę? Chcesz rozwijać swoje umiejętności i reprezentować szkołę w rozgrywkach?

Czytaj więcej!

Rozstrzygnięto Konkurs na Najlepszego Czytelnika

W roku szkolnym 2024/2025 najwięcej książek przeczytał uczeń klasy 4KH Mikołaj Czeszewski oraz 3aBS Kacper Lewandowski.

Czytaj więcej!

Zostań Schoolworkerem w ZSG-H

Jeżeli jesteś uczniem klasy 2,3,4 i chcesz pomagać innym, rozwijać się i budować lepszą atmosferę w szkole, to właśnie na Ciebie czekamy.

Czytaj więcej!

Szkolenie indywidualne z dań konkursowych

23 września 2025 uczeń klasy 4dTG - Kornel Byzdra odbył indywidualne szkolenie w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Warszawie.

Czytaj więcej!