Rozstrzygnięcie konkursu na plakat – „Zostań dawcą szpiku i uratuj życie”
W ramach szerzenia idei dawstwa szpiku, w oparciu o współpracę z Fundacją DKMS przeprowadzono szkolny konkurs plastyczny na plakat pt. „Zostań dawcą szpiku i uratuj życie”.
Czytaj więcej!Godziny otwarcia biblioteki
Informujemy, że od 8 lutego biblioteka szkolna będzie czynna codziennie, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 9.00 do 12.00.
Zapraszamy
Ewa Karulska i Małgorzata Grynienko
Innowacja „Twój sukces. Moją inspiracją”
Innowacja „Twój sukces. Moją inspiracją.” to projekt, w którym uczniowie mogą odnaleźć inspirację do
zaplanowania własnej ścieżki rozwoju i do projektowania własnej przyszłości.
Świadczenie wychowawcze 500+
Sczegółowe informacje znajdziecie Państwo w załącznikach.
Czytaj więcej!Wyróżnione prace ze szkolenia online „Techniki dekoracji lukrem królewskim”
19 stycznia na szkoleniu oniline „Techniki dekoracji lukrem królewskim” z Mistrzynią Świata Cake Designers World Championship Jowitą Woszczyńską, nauczyciele i uczniowie wykonali dekoracje z lukru królewskiego na piernikach.
Czytaj więcej!Udział uczniów klasy 2aTP, 2THP, 2aTG oraz 2bTG w warsztatach organizowanych przez Pałac Młodzieży w ramach programu „Zdolni znad Brdy”
Dnia 27 stycznia 2021 roku 13 uczniów z klas 2aTP, 2THP, 2aTG oraz 2bTG wzięło udział w warsztatach „Trening twórczości” organizowanych przez Pałac Młodzieży w ramach programu „Zdolni znad Brdy.”
Czytaj więcej!Etap rejonowy konkursu „Poznaj swoje prawa w pracy” rozstrzygnięty
W dniu 21 stycznia 2021 r. odbył się etap rejonowy VIII edycji konkursu o prawie pracy i BHP dla uczniów szkół ponadpodstawowych „Poznaj swoje prawa w pracy”, którego organizatorem jest Państwowa Inspekcja Pracy.
Czytaj więcej!Szkolenie online „Techniki dekoracji lukrem królewskim”
19 stycznia odbyło się szkolenie online ” Techniki dekoracji lukrem królewskim” z Mistrzynią Świata Cake Designers World Championship Jowitą Woszczyńską.
Czytaj więcej!Konkurs “Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna – czy warto?”
Zapraszam do udziału w konkursie “Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna – czy warto?”
Czytaj więcej!