Kondolencje

Z wielkim smutkiem przyjęliśmy wiadomość o tragicznej śmierci ucznia klasy 4KT Jakuba Jendykiewicza. Wyrazy głębokiego żalu i współczucia Rodzinie i Najbliższym składa cała społeczność szkolna.

Czytaj więcej!

„OpenMaster II” w ramach projektu SOiT

Do soboty (27 marca) aktywny będzie formularz zgłoszeniowy do II edycji konkursu OpenMaster:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScf8ZJHMDVgHzrNk7fPTsgl1xmTCXP8pCbRJ35A7bBEULDTng/viewform?usp=sf_link

Czytaj więcej!

Dni Wiedzy o Mózgu

„Czas na umysł 3.0” to ogólnopolska konferencja kognitywistyczna zorganizowana przez studentów i wykładowców Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, odbywająca się w ramach Dni Wiedzy o Mózgu, 18 i 19 marca 2021 roku.

Czytaj więcej!

Bydgoski Marzec 1981 – pamiętamy

W związku ogłoszeniem w listopadzie 2020 przez Radę Miasta Bydgoszczy, że rok 2021 będzie obchodzony pod znakiem 40. rocznicy wydarzeń Bydgoskiego Marca 1981 roku zapraszamy do obejrzenia na stronie szkoły prezentacji przygotowanej z tej okazji.

Czytaj więcej!

Konkurs kulinarny

Zapraszam do udziału w konkursie kulinarnym
TRADYCYJNA KUCHNIA KUJAWSKO – POMORSKA INSPIRACJĄ DLA MŁODYCH KUCHARZY

Czytaj więcej!

Innowacja „Twój sukces. Moją inspiracją.”

Innowacja „Twój sukces. Moją inspiracją.” to projekt, w którym uczniowie mogą odnaleźć inspirację do zaplanowania własnej ścieżki rozwoju i do projektowania własnej przyszłości.

Czytaj więcej!

Bydgoszcz 81

Miasto Bydgoszcz wraz z partnerami zapraszają do udziału w wydarzeniach plenerowych i on - line, które zostały zorganizowane ze względu na obowiązujące obostrzenia związane z pandemią COVID – 19.

Czytaj więcej!

Obchody Dnia Patrona Szkoły

W dniach 15.02.- 01.03., w ramach Obchodów Dnia Patrona Szkoły, Jarosława Iwaszkiewicza,
w ZSG-H przeprowadzono konkursy dotyczące życia i twórczości tego poety i prozaika.

Czytaj więcej!

Uwaga Maturzyści

Na Uniwersytecie Technologiczno – Przyrodniczym w Bydgoszczy, na Wydziale Rolnictwa i Biotechnologii, od 1 października 2021 zostanie uruchomiony nowy kierunek – towaroznawstwo spożywcze.

Czytaj więcej!

Konkurs ,,Naturalna żywność z polskich lasów – dziczyzna – czy warto?” – rozstrzygnięty

Od 2018 roku w naszej szkole promujemy potrawy z dziczyzny dzięki współpracy z Nadleśnictwem Zamrzenica.

Czytaj więcej!