Walentynki 2025

Tradycyjnie 14 lutego w naszej szkole odbędą się walentynki.

Czytaj więcej!

Walentynkowe muffinki

Zapraszamy do udziału w konkursie na dekorację muffinki.

Czytaj więcej!

WOŚP 2025

Po raz kolejny uczniowie naszej szkoły zostali wolontariuszami 33. finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Czytaj więcej!

Akademia Inspiracji Makro w Warszawie

30 stycznia, w ramach programu Szef dla Młodych Talentów, uczniowie naszej szkoły Kornel Byzdra i Sebastian Przeor uczestniczyli w szkoleniach: o roli sommeliera w restauracji oraz sushi (poziom 1).

Czytaj więcej!

105. rocznica powrotu Bydgoszczy do Polski

20.01.odbyły się uroczystości z okazji 105. rocznicy powrotu Bydgoszczy do Polski.

Czytaj więcej!

Ranking "Perspektywy 25"

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie zajęło wysoką lokatę w XXVII Ogólnopolskim Rankingu Liceów i Techników „Perspektywy 2025” i zdobyły tytuł honorowy „Srebrnej Szkoły 2025”.

Czytaj więcej!

Pracownia zdrowia z Gastronomikiem

8.01. w ramach współpracy z Państwową Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Bydgoszczy odbyły się kolejne warsztaty promujące zdrowie.

Czytaj więcej!

Warsztaty baristyczne

9 stycznia zostały przeprowadzone warsztaty baristyczne przez firmę Gotowalski.pl, w których wzięły udział Agata Zawadka i Julita Karnowska z 3bTG oraz Natalia Grabowska z 2aTH.

Czytaj więcej!

Umiejętności zawodowe dodatkowe - przewodnictwo turystyczne

W tym tygodniu klasy hotelarskie: 5TH i 5KH, realizujące umiejętności dodatkowe z przewodnictwa turystycznego, odwiedziły Bydgoskie Centrum Informacji Turystycznej.

Czytaj więcej!

Innowacja pedagogiczna - Kompetencje personelu pokładowego

15 stycznia przeprowadzono kolejne zajęcia w ramach innowacji pedagogicznej „Mierz wysoko”, która realizowana jest w klasie 1aTH.

Czytaj więcej!