Dziczyzna - istotne źródło białka
Uczniowie klas 3aTG, 3bTG, 3cTG oraz 3aBS brali aktywny udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.
Czytaj więcej!Wyniki konkursu „ Prezentacja jednego talerza”
Konkurs skierowany był dla uczniów klas drugich naszej szkoły.
Czytaj więcej!„Naturalna żywność z polskich lasów- dziczyzna- czy warto?”
Przedstawiciele uczniów z klas 3bTG i 3cTG, brali udział w zajęciach praktycznych z zakresu sporządzania potraw z dziczyzny.
Czytaj więcej!Zapraszamy na wykład „Fałszowanie żywności – Food Fraud”
Spotkanie odbędzie się 19 maja o godz. 9.40 za pośrednictwem platformy Microsoft Teams.
Czytaj więcej!Zakończenie roku klas maturalnych
30 kwietnia miała miejsce uroczystość zakończenia roku klas maturalnych.
Czytaj więcej!Konkurs Międzyszkolny „Odkryj swoją moc, by nie ulec nałogom.”
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich serdecznie zaprasza uczniów szkół ponadpodstawowych do udziału w konkursie, którego celem jest zaangażowanie młodych ludzi w działania profilaktyczne.
Czytaj więcej!Zapraszamy na wydarzenie
Szanowni Państwo!
Zapraszamy Państwa na wydarzenie na żywo, na którym zaprezentujemy działanie Systemu naboru elektronicznego firmy VULCAN.
Rozstrzygnięcie konkursu przeprowadzonego w ramach akcji STOPhejt.com
W kwietniu w naszej szkole odbyła się kampania przeciwko internetowemu hejtowi.
Czytaj więcej!Międzyszkolny konkurs - Jakość i bezpieczeństwo żywności
Zachęcamy do udziału w konkursie nt. jakości i bezpieczeństwa żywności.
Czytaj więcej!