Wernisaż w I Liceum Ogólnokształcącym w Bydgoszczy
Dnia 06.04.2022 roku w I LO im. Cypriana Kamila Norwida w Bydgoszczy odbył się wernisaż.
Czytaj więcej!Dzień bez Plecaka
Dnia 13.04.2022 roku w naszej szkole odbył się Dzień bez Plecaka. Uczniowie wykazali się poczuciem humoru i kreatywnością.
Organizatorzy: Małgorzata Kunicka i Rada SUZSG-H w Bydgoszczy
Pomoc uchodźcom w BCTW w Myślęcinku
W terminie od 28.03. do 13.04. w poniedziałki, środy i piątki wolontariusze szkoły pomagali uchodźcom w Bydgoskim Centrum Towarowo – Wystawienniczym w Myślęcinku.
Czytaj więcej!„Zainspiruj się kuchniami świata” – konkurs na deser wybranej kuchni świata
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy deser wybranej kuchni świata. Szczegóły w regulaminie.
Organizatorzy: Agata Kozanecka, Ewa Gajdemska
„Miód jako zamiennik cukru” – konkurs na plakat promujący stosowanie miodu jako zamiennika cukru
Celem konkursu jest upowszechnianie informacji na temat prozdrowotnego oddziaływania miodu.
Czytaj więcej!Dzień Klasy 3 THG
11 kwietnia br. klasa 3 THG świętowała sukces koleżanki Martyny Mlickiej, która została Wicemistrzynią Wiedzy Hotelarskiej w Olimpiadzie Hotelarskiej.
Czytaj więcej!Warsztaty na Wydziale Technologii i Inżynierii Chemicznej Politechniki Bydgoskiej
W dniach 4 i 5 kwietnia uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich wzięli udział w warsztatach organizowanych przez Politechnikę Bydgoską.
Czytaj więcej!Święto Inwalidy Wojennego
Dnia 12.04.2022 roku przy obelisku „W hołdzie inwalidom z wojen” na Skwerze Inwalidów Wojennych w Bydgoszczy odbyła się uroczystość Święta Inwalidy Wojennego.
Czytaj więcej!Oświadczenia o kontynuacji kształcenia w ukraińskim systemie oświaty
W załączniku zamieszczamy wzór oświadczenia o kontynuacji kształcenia w ukraińskim systemie oświaty z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość.
Zaproszenie na szkolenie Sushi-podstawowe
Szkolenie obejmuje :
Przygotowania:
• omówienia i przygotowania ryżu
• krojenia warzyw: ogórka, awokado, rzodkwi
• rozrabiania wasabi